Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.

Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus

PRONAILS-RAKENNEKYNSIKOULUTUS

ProNails-kynsimuotoilijan/kynsiteknikon peruskoulutusohjelma

 

Peruskoulutusohjelmamme koostuu 7 intensiivisestä ja käytännönläheisestä lähiopetuspäivästä ja aktiivisesti harjoittelusta kotona. Ensimmäisenä koulutuspäivänä opit teoriaosuuden jälkeen manikyyrin tekemisen ensimmäiselle mallillesi. Seuraavat 6 viikkoa opiskelet neljää perustekniikkaa: luonnollisten rakennekynsien, ranskalaisten rakennekynsien, värigeelirakennekynsien ja stilettirakennekynsien tekemistä ja lopuksi vielä kynsitaiteen perusteet. Tarvitset kutakin tekniikkaa varten mallin, joka tulee sinulle huollettavaksi myöhemmin koulutusjakson aikana jolloin harjoittelet kouluttajan avustuksella rakennekynsien huoltamista. Harjoittelet aktiivisesti myös kotona. Saat sitä varten koulutuskeskuksestasi lainaan harjoituskäden, jolla voit kätevästi harjoitella kaikkia koulutusohjelman tekniikoita.

 

PRONAILS-RAKENNEKYNSIKOULUTUSOHJELMA

   

Päivä nro

  

Malli

Kotona

1

Pronailsin ja Pronails-tuotteiden esittely sekä kynsiin liittyvää teoriatietoa: kynsien hoito, rakennekynnet ja kynsisairaudet

Aamupäivä

 

Opiskelet tuotetietoutta, kynsisairauksiin liittyviä materiaaleja sekä käsien hoitoon ja manikyyriin liittyviä asioita. 

1

Manikyyri lakkauksilla

Iltapäivä

”Mari”

 

2

Luonnolliset rakennekynnet

Koko päivä

”Anne”

30 luonnollista rakennekynttä harjoituskädellä ja luonnolliset rakennekynnet vähintään kolmelle elävälle mallille kotona. 

3

Ranskalaiset rakennekynnet muoteilla ja kynsipedin pidennys

Koko päivä

”Pirjo”

30 ranskalaista rakennekynttä harjoituskädellä ja ranskalaiset rakennekynnet vähintään kolmelle elävälle mallille kotona. 

4

Värigeelikynnet muoteilla

Koko päivä

”Kirsi”

30 värigeelikynttä harjoituskädellä ja värigeelikynnet vähintään kolmelle elävälle mallille kotona. 

5

Stilettikynnet

Aamupäivä

”Leena”

30 stilettikynttä harjoituskädellä ja stilettikynnet vähintään kolmelle elävälle mallille kotona. 

5

Luonnollisten rakennekynsien huolto

Iltapäivä

”Anne”

Luonnollisten rakennekynsien huolto vähintään kolmelle mallille kotona joille teit luonnolliset rakennekynnet ensimmäisen viikon aikana. 

6

Ranskalaisten rakennekynsien huolto

Aamupäivä

”Pirjo”

Ranskalaisten rakennekynsien huolto vähintään kolmelle mallille kotona joille teit ranskalaiset rakennekynnet toisen viikon aikana. 

6

Värigeelikynsien huolto

Iltapäivä

”Kirsi”

Värigeelikynsien huolto vähintään kolmelle mallille kotona joille teit värigeelikynnet kolmannen viikon aikana. 

7

Stilettikynsien huolto

Aamupäivä

”Leena”

Stilettikynsien huolto vähintään kolmelle mallille kotona joille teit stilettikynnet neljännen viikon aikana. 

7

Nail Art

Iltapäivä

Tipeille

Kynsitaiteen perustekniikoiden harjoittelua kotona tipeille.

 

Peruskoulutusjaksosi jälkeen on aika osallistua syventäviin kursseihin. Tarkista koulutuskeskuksesi kurssitarjonta ja hinnat koulutuskeskuksen koulutuskalenterista. Järjestämme muun muassa SOS-jalkojen elvytys- ja hoito-ohjelmakoulutuksia, Sopolish Protect & Peel -kestolakkauskouluksia, koulutuksia joissa opit tekemään ultraohuet ja luonnolliset, vahvat kynnet sekä erilaisia kynsitaiteeseen ja tuotteisiin liittyviä koulutuksia.

ProNails tarjoaa alan yksityiskohtaisimman koulutusohjelmatarjonnan kynsien-, käsien- ja jalkojenhoidon maailmaan. Tämä koulutusohjelma antaa sinulle tukevat eväät kynsimuotoilijan ammatissa. Arvostetun ProNails-koulutusohjelman suorittaneita on Suomessa satoja kynsimuotoilijoita, jotka työskentelevät aktiivisesti saamiensa oppien pohjalta sekä laadukkaiden ProNails-tuotteiden kanssa. Lue lisää koulutuksistamme klikkaamalla kuvaa.

Näyttökoe

Voit osallistua näyttökokeeseen kun olet suorittanut koko peruskoulutuksemme ja olet harjoitellut jonkin aikaa. Puolen vuoden – vuoden harjoittelun jälkeen on todennäköisesti aika jolloin olet valmis näyttökokeeseen mikäli olet harjoitellut aktiivisesti. Peruskoulutusjakson jälkeen voit käyttää Pronails-kynsimuotoilija -nimikettä ja näyttökokeen suoritettuasi Pronails-kynsiteknikon nimikettä. Näyttökokeen suoritusmaksu on 50€ + alv. Voit valita vapaasti missä koulutuskeskuksessa suoritat näyttökokeesi.

Ilmoittautuminen, lisätiedot, hinnat ja koulutuskalenterit

Ilmoittaudu koulutukseen suoraan lähimpään koulutuskeskukseesi mistä saat myös lisätietoja, aikataulut ja hintatiedot. Tarvitset koulutustasi varten tuotepaketin, UV- tai LED/CCFL-lampun sekä kynsiporan. Kysy lisätiedot tarvikkeista koulutuskeskuksestasi. Koulutuskeskusten yhteystiedot ja koulutuskalenterit löydät täältä.

PRONAILS

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

JULKKIKSET SUOSITTELEVAT

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

YHTEYSTIEDOT

A Class Beauty
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

Kuluttajaverkkokauppaan
Ammattilaisverkkokauppaan

Facebook:
ProNails Finland
A Class Beauty

Instagram:
@aclassbeautyfinland

© Copyright A Class Beauty and Design Oy. All Rights Reserved.