Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.

Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus

Turvallisuus

 

Rakennekynsien tekemisessä käytettävät aineet voivat olla terveydelle vaarallisia. Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Maj-Len Henriks-Eckerman Turusta ei suosittele ns. akryylitekniikkaa lainkaan raskaana oleville työntekijöille. Se voi yhdessä huonon ilmastoinnin kanssa vaikuttaa hengitysilmaan siten, että pitkäaikaisessa käytössä on hermostollisten vaikutusten riski.

Kynsiä tehdään myös geelitekniikalla. Silloinkin ollaan tekemisissä akrylaattien kanssa, joten pitää suojautua. Henriks-Eckerman suosittelee kertakäyttöisiä nitriilikumikäsineitä, jotka vaihdetaan asiakkaan vaihtuessa ja jos käsineeseen osuu roiske tai se repeytyy. Käsivarret suojataan pitkillä hihoilla. Tekniikasta riippumatta on huolehdittava hyvästä yleisilmanvaihdosta ja kohdeimusta. Se auttaa myös vaarattomaan, mutta ärsyttävään pölyyn. Lisävarmistukseksi suositellaan pölysuojainta. (Lähde PAMin asiakaslehti, 22.9.2011)

Miten ProNails on ottanut huomioon turvallisuusseikat?

ProNails pitää erittäin tärkeänä sitä, että tekijät huolehtivat omasta työturvallisuudestaan ja työympäristönsä viihtyvyydestä. Kaikista ProNailsin tuotteista on tilattavissa tuoteturvallisuustiedotedokumentti, josta selviää tuotteiden turvallisuus. Tuoteturvallisuusdokumentin voit tilata ProNailsin maahantuojalta, A Class Beautyltä. ProNails on ottanut turvallisuusseikat huomioon myös valmistamalla tekijää suojaavia turvallisuustarvikkeita. Suosittelemme käyttämään työskentelyn aikana pitkähihaista paitaa sekä alla olevia tuotteita, jotka suojaavat sinua, kun työskentelet aktiivisesti kynsien parissa:

Vision Pro Filter Technologies
Ilmanpuhdistin


Vision Pro Filter Technologies -ilmanpuhdistimen puhdistusteho perustuu HEPA-filtteripuhdistukseen, joka puhdistaa ilmasta haitalliset kaasut ja partikkelit. Laitteen imunokka voidaan kohdistaa juuri sille kohdalle, missä työskennellään jolloin haitalliset kaasut ja pölyhiukkaset saadaan poistettua työympäristön ilmasta välittömästi.

Nail Machine Vision Pro 

Nail Machine Vision Pro on imuripora, joka imee porattaessa sisäänsä kynsipölyä. Laitteen sisällä on pölysäiliö, joka voidaan vaihtaa pölypussin tapaan, kun se täyttyy.

Nitril Gloves 100 pcs


Suojaa kätesi, kun työskentelet hypoallergeenisilla ja pölyttömillä nitriilihansikkailla. Nämä yhdessä pitkien hihojen kanssa estävät pölyjen pääsyn käsiesi iholle.

Pronails Dust Masks 50 pcs

Pölysuojain kasvoille on yksi kynsimuotoilijan tärkeimmistä turvallisuustarvikkeista. Pölysuojain yhdessä ilmaa puhdistavien laitteiden kanssa suojaa keuhkojasi ja hengitystiehyeitä pölyltä.

 

PRONAILS

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

JULKKIKSET SUOSITTELEVAT

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

YHTEYSTIEDOT

A Class Beauty
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

Kuluttajaverkkokauppaan
Ammattilaisverkkokauppaan

Facebook:
ProNails Finland
A Class Beauty

Instagram:
@aclassbeautyfinland

© Copyright A Class Beauty and Design Oy. All Rights Reserved.