Pronails master ohuet rakennekynnet

Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.

Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus

Ammattilaiselle tai ammattilaiseksi haluavalle

Oletko alan ammattilainen? Tai haluatko siirtyä alalle joko kokopäiväisesti tai haluatko työskennellä tulevaisuudessa kauneudenhoitoalalla? Koulutamme sekä alan vahvoja ammattilaisia (ja tarjoamme helpon vaihtomahdollisuuden toisesta merkistä ProNailsiin), mutta koulutamme myös Sinut, joka olet kiinnostunut työskentelemään kynsien, käsien ja jalkojenhoidon parissa. Et siis tarvitse alan pohjakoulutusta. Lue lisää alla olevien linkkien kautta, mistä ProNailsissa on kyse.

Miksi ProNails?

ProNails-koulutukset

ProNails-koulutuskeskukset

ProNails-tuotteet

Turvallisuusasiat

Verkkokauppaan

PRONAILS

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

JULKKIKSET SUOSITTELEVAT

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

YHTEYSTIEDOT

A Class Beauty
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

Kuluttajaverkkokauppaan
Ammattilaisverkkokauppaan

Facebook:
ProNails Finland
A Class Beauty

Instagram:
@aclassbeautyfinland

© Copyright A Class Beauty and Design Oy. All Rights Reserved.