Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.

Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus

Miksi ProNails?

 

1) Tuotteiden/kynsien kestävyys – Pronailsin kynnet ovat erittäin tunnetut niiden erinomaisesta pysyvyydestä ja kestävyydestä joka on varmasti tärkein asia asiakkaan näkökulmasta.


2) Tuotteiden helppokäyttöisyys ja materiaalin muokkausominaisuudet – Pronailsin tuotteita on kehitetty jo 30 vuoden ajan joten ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja helposti muokattavia. Vaihtoehtoja on paljon joten jokaiselle kynsimuotoilijalle löytyy varmasti ne tuotteet joilla työskentelee mieluiten.


3) Tuotteiden turvallisuus – Pronails on luotettava, tunnettu merkki ja maailmanlaajuisesti toimiva merkki joka tutkii mm. tuotteidensa ainesosat tarkasti ja kehittää tekniikoita joiden avulla asiakkaan luonnonkynnet voivat mahdollisimman hyvin.


4) Tuotteiden saatavuus – A Class Beautyn kanssa on helppo asioida joko verkkokaupan kautta tai asiakaspalvelun kautta. Toimitamme tilaukset vielä saman päivän aikana postiin mikäli tilaat klo 10 mennessä. Meille on ilo palvella asiakkaitamme ja ystävällinen henkilökuntamme onkin auttaakin sinua oikein mielellään.


5) Koulutusohjelman yksityiskohtaisuus – Pronailsin peruskoulutusohjelma on hyvin yksityiskohtainen ja sen aikana käydään kaikki perusasiat kynsimuotoiluun liittyen. Tämän jälkeen voit osallistua syventäviin koulutuksiin joilla kehität ammattitaitoasi aina eteenpäin.


6) Tuotevalikoima – Pronailsin tuotevalikoimista löydät monipuoliset ratkaisut erilaisten kynsiasiakkaiden käyttöön. Perusrakennekynsimateriaalien lisäksi valikoimista löytyy vahvemmat rakennekynsimateriaalit joilla voi tehdä mm. hyvin ohuet, mutta silti kestävät kynnet, helposti ja turvallisesti kuorintatekniikalla poistettavat kestolakkaukset niitä asiakkaita varten jotka eivät halua rakennekynsiä (90% naisista). Tuotevalikoimista löytyy myös monipuolinen valikoima kynsien, kynsinauhojen ja käsienhoitotuotteita sekä kynsilakkoja joten kaikki mitä asiakkaasi tarvitsee kynsiinsä, hän saa sinun kauttasi. Lisäksi Pronailsin tuotevalikoimista löytyvät korkealaatuiset ja tehokkaat tuotteet jalkahoitojen tekoon ja kotihoitotuotteet asiakkaille myytäviksi.


7) Markkinointituki – Pronails-asiakkaana saat aina sesonkiin sopivia markkinointimateriaaleja kuten julisteita, bannereita, tuotteiden esillepanotelineet ja muuta materiaalia liikkeen somistamiseen. Lisäksi tarjoamme käyttöösi edustavat markkinointimateriaalit www-sivuille ja sosiaaliseen mediaan käytettäväksi. Pronails-asiakkaana sinulla on mahdollisuus myös aivan upeaan Pronails Premium Salon –hoitolaasi johon saat veloituksetta sisustussuunnitelman, edulliset konseptinmukaiset kalusteet, veloituksettomat markkinointimateriaalit ja koulutukset sekä kansainvälistäkin näkyvyyttä liikkeellesi.

8) Koska takaamme, että koulutusohjelmamme onnistuneesti suoritettuasi asiakkaasi ovat tyytyväisiä tekemääsi työnjälkeen joka takaa menestyksesi kynsimuotoilijan ammatissa.

PRONAILS

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

JULKKIKSET SUOSITTELEVAT

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

YHTEYSTIEDOT

A Class Beauty
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

Kuluttajaverkkokauppaan
Ammattilaisverkkokauppaan

Facebook:
ProNails Finland
A Class Beauty

Instagram:
@aclassbeautyfinland

© Copyright A Class Beauty and Design Oy. All Rights Reserved.