Pronails-rakennekynnet, kynsikoulutus

Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.

Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus

Pääkaupunkiseudun ProNails-koulutuskeskus

Maahantuonnin, koulutuskeskuksen ja tukun yhteystiedot
A Class Beauty and Design Oy
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5 B, 02270 Espoo
Puh. 045-121 3193
http://www.pronails.fi
info (ät) pronails (piste) fi
Espoon koulutuskeskuksen Facebook-sivut 

ESPOON KOULUTUSKALENTERI

Espoon koulutukset järjestetään kysynnän mukaan. Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva ajankohta!

RAKENNEKYNSIKOULUTUKSET

PRONAILS-RAKENNEKYNSIKOULUTUSOHJELMA ESIMERKKI

   

Päivä

 

Klo

Malli

päivä 1/1

Pronailsin ja Pronails-tuotteiden esittely sekä kynsiin liittyvää teoriatietoa: kynsien hoito, rakennekynnet ja kynsisairaudet

15-

 

2/1

Manikyyri lakkauksilla

20

”Emma”

päivä 2

Rakennekynnet värigeelillä

15-20

”Maija”

päivä 3

Rakennekynnet ranskalaisella manikyyrillä

15-20

”Anne”

päivä 4

Stilettokynnet koristeilla

15-20

”Kaisa”

päivä 5

Värigeelikynsien huolto

15-20

”Maija”

päivä 6

Ranskalaisten rakennekynsien huolto

15-20

”Anne”

päivä 7

Stilettokynsien huolto

15-20

”Kaisa”

Koulutukseen tarvitset aloituspaketin, lampun ja poran. Asiakaspalvelumme auttaa lampun ja poran valinnassa: info (ät) pronails (piste) fi

Hinta 950€ + alv

Onko sinulla jo aiempaa kokemusta kynsien teosta?

Kysy vaihtokoulutusajankohdasta Espoon koulutuskeskuksessamme – tarjoamme vaihtokoulutuksen 150€ + alv.

MANIKYYRI (Hinta 75€ + alv / osallistuja / koulutus 3h)

Sopolish kestolakkaus

SOPOLISH PROTECT & PEEL -WORKSHOPIT (Hinta 95€ + alv / osallistuja )

SUPERSUOSITUS SOPOLISH PROTECT & PEEL -KOULUTUKSET JATKUVAT!

 

VARUSTAUDU TULEVAISUUTEEN JA LÖYDÄ UUSIA ASIAKKAITA!

Sopolish Protect & Peel -kestolakkausmetodi on Pronailsin kehittämä aivan uudenlainen kestolakkausmetodi joka suojaa luonnonkynsiä ja lakat saa poistettua kätevästi kuorimalla muutamissa sekunneissa.

Kestolakkaukset nyt ja tulevaisuudessa

90% naisista ei halua käyttää rakennekynsiä vaan he haluavat mahdollisimman luonnolliset, ohuet mutta silti kestävät kynnet. Kestolakkausten suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, mutta perinteisiin teknologioihin liittyy valitettavasti se, että usein luonnonkynnet kärsivät ja liuskoittuvat kun lakkauksia poistetaan. Tämän vuoksi Pronails lanseerasi vuonna 2014 uudenlaisen kestolakkausmetodin jonka avulla kuluttajan kynnet säilyvät täysin koskemattoman näköisinä ja liuskottumattomina kun kynnet tehdään oikein. Suojele omaa liiketoimintaasi ja varmista asiakkaittesi kynsien turvallisuus Sopolish Protect & Peel -teknologian avulla. Koulutuksemme aikana opetetaan miten liuskottumiselta voidaan välttyä ja kynnet vahvistuvat ja vahvistuvat lakan ja kynnen väliin sijoitettavien kalvojen ja oikeanlaisen luonnonkynnen käsittelyn ansiosta.

Sopolish kestolakkaus

Sopolish Protect & Peel säästää kallisarvoista aikaasi ja asiakkaan aikaa Aikasi kauneudenhoitoalan ammattilaisena on rahaa. Miksi siis tuhlata sitä? Kestolakkausten liottaminen vie aikaa ja kuluttaa asiakkaan kynsiä. Sopolish Protect & Peel –teknologian ansiosta voit unohtaa liottamisen ja asiakas voi vaikkapa itse poistaa lakkaukset jo kotona ennen kuin tulee luoksesi jolloin pääset suoraan laittamaan hänelle uusia lakkauksia.

Koulutukset ja ilmoittautumiset

Oletko valmis siirtymään kestolakkausten uuteen aikakauteen? Tule, tutustu ja ihastu tähän tulevaisuuden kestolakkausmetodiin ja tarjoa asiakkaillesi nopea, luonnollinen ja hellävarainen vaihtoehto kauniisiin kynsiin. Tilaisuuden aikana pääset kouluttajan demon jälkeen tekemään itse Sopolish-kestolakkaukset mallillesi tällä ainutlaatuisella teknologialla.

Klikkaa tästä Sopolishin esittelyvideoon

SOS-JALKAHOITO + SOPOLISH-LAKKAUKSET VARPAANKYNSIIN (Hinta 95€ + alv / osallistuja / koulutus 4h)

Pronails tervehdyttävä SOS-jalkahoito -ohjelma

ProNailsin SOS-jalkahoito -ohjelma on tehokas ja helppokäyttöinen jalkahoito-ohjelma, jolla saat asiakkaallesi erinomaisia tuloksia nopeasti. Tuotesarja soveltuu käytettäväksi myös medikaalisen jalkahoidon yhteydessä. Tämän tuotesarjan tuotteita käyttäessäsi normaalisti tervehdyttävän jalkahoito-ohjelman yhteydessä käytettävää jalkaporaa tai veistä ei tarvita. Hoito-ohjelman teho perustuu ainutlaatuiseen hoitavien aineiden imeytysjärjestelmään sekä innovatiivisen raspin tehokkuuteen. 

Todellisia tuloksia nopeasti!

Tervetuloa uudistumaan ja tutustumaan loistaviin, tehokkaisiin Pronails-ammattilais- ja kuluttajatuotteisiin joiden avulla tehostat tuloksiasi sekä hoitotuloksien että kuluttajatuotemyynnin osalta.

Koulutuksessa käydään läpi ProNails jalkahoitotuotteet, jalan anatomiaa ja opetellaan tekemään ProNails SOS Pedicure -jalkahoito ja SoPolish-kestolakkaukset varpaankynsiin.

Pohjageeli, rakennusgeeli, ja viimeistelygeeli samassa? Laadusta tippaakaan tinkimittä? Ja omaa sekä asiakkaan aikaa säästyy jopa 30 minuuttia per asiakas? Eihän se voi olla mahdollista?
Kyllä se on! ProNails MASTER-geelit ovat nyt Suomessa!

MASTER-geeli on kova geeli, joka sopii erittäin hyvin jokaiselle asiakkaalle, jolla on normaalit tai vahvat kynnet. Mikä parasta, sekä itse tuote että MASTER DROP -tekniikka säästää sinulta aikaa jopa 30 minuuttia per asiakas. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli käytät vapautuneen ajan uusien asiakkaiden palvelemiseen, ansiosi voivat nousta jopa 70%, riippuen palveluun käyttämästäsi ajasta ja veloittamastasi hinnasta. Sinulle voi olla tärkeää käyttää vapautunut aika myös itseäsi varten, harrastuksiin, lepoon, tai antaa ylimääräinen aika perheellesi. Mitä siis tekisit, jos saisit 2-3 tuntia lisää aikaa joka päivä? Tänä päivänä myös asiakkaasi arvostavat nopeampaa, mutta laadukasta lopputulosta kynsiin liittyvissä palveluissa.
Yhdellä 14ml MASTER-geelillä teet jopa 30 asiakasta, ja tuote on saatavilla kaikille kynsimuotoilijoille. Tuotteen osto-oikeus, oikeaoppinen käyttötapa ja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen vaatii lyhyen koulutuksen, 3-4 tuntia ryhmän koosta riippuen. Koulutuksen jälkeen saat oman MASTER-tunnuksen, jolla voit jatkossa helposti tilata tuotetta suoraan verkkokaupasta. Loistava uutinen on se, että tarjoamme tähän ammattilaisille VELOITUKSETTOMAN koulutuksen, jotta mahdollisimman moni teistä pääsee hyödyntämään tuotetta – ja säästämään kallista aikaa!

Materiaalinvaihtokoulutus (Lisätiedot täältä)

Tiedustele vaihtokoulutuspäiviä asiakaspalvelustamme.
Tarvittaessa järjestämme vaihtokoulutuksia räätälöidysti sopimuksen mukaan. Saat meiltä Espoosta koulutuksen veloituksetta, kun ostat käyttöösi aloitustuotepaketin tai tuotteita vähintään 300 € + alv arvosta.

Näyttökoe

Voit osallistua näyttökokeeseen peruskoulutuksen käytyäsi. Peruskoulutuksen suoritettuasi voit käyttää ProNails-kynsimuotoilijan nimikettä. Näyttökokeen suoritettuasi voit käyttää ProNails-kynsiteknikon nimikettä. Näyttökokeen hinta on 50 € + alv.

Räätälöidyt koulutukset

Järjestämme tarvittaessa myös juuri sinun aikatauluusi sopivia koulutuspäiviä olitpa sitten aloittelija tai jo pidempään kynsiä tehnyt. Kysy lisää suoraan kouluttajalta.

Lisätiedot

Voit tutustua tarkemmin koulutusohjelmiimme täällä. Rakennekynsikoulutusta varten tarvitset käyttöösi tuotepaketin, uv-lampun ja poran. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään poran ja lampun valinnassa sekä muissa mahdollisissa kysymyksissä: info (ät) pronails (piste) fi tai puh. 0440 875 880.

Ilmoittautumiset

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen info (ät) pronails.fi tai postitse osoitteeseen: Hakemukset, A Class Beauty / ProNails Finland, Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo

Tuotetilaukset

Tästä verkkokauppaan

PRONAILS

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

JULKKIKSET SUOSITTELEVAT

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

YHTEYSTIEDOT

A Class Beauty
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

Kuluttajaverkkokauppaan
Ammattilaisverkkokauppaan

Facebook:
ProNails Finland
A Class Beauty

Instagram:
@aclassbeautyfinland

© Copyright A Class Beauty and Design Oy. All Rights Reserved.