Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.

Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus

Sopolish kestolakkaus

Kestolakkauskoulutus

 

SUPERSUOSITUS SOPOLISH PROTECT & PEEL -KOULUTUKSET JATKUVAT!
VARUSTAUDU TULEVAISUUTEEN JA LÖYDÄ UUSIA ASIAKKAITA!

Sopolish Protect & Peel -kestolakkausmetodi on Pronailsin kehittämä ainutlaatuinen kestolakkausmetodi joka suojaa luonnonkynsiä ja lakat saa poistettua kätevästi kuorimalla muutamissa sekunneissa.

Kestolakkaukset nyt ja tulevaisuudessa

90% naisista ei halua käyttää rakennekynsiä vaan he haluavat mahdollisimman luonnolliset, ohuet mutta silti kestävät kynnet. Kestolakkausten suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, mutta perinteisiin teknologioihin liittyy valitettavasti se, että usein luonnonkynnet kärsivät ja liuskoittuvat kun lakkauksia poistetaan. Tämän vuoksi Pronails lanseerasi vuonna 2014 uudenlaisen kestolakkausmetodin jonka avulla kuluttajan kynnet säilyvät täysin koskemattoman näköisinä ja liuskottumattomina kun kynnet tehdään oikein. Suojele omaa liiketoimintaasi ja varmista asiakkaittesi kynsien turvallisuus Sopolish Protect & Peel -teknologian avulla. Koulutuksemme aikana opetetaan miten liuskottumiselta voidaan välttyä ja kynnet vahvistuvat ja vahvistuvat lakan ja kynnen väliin sijoitettavien kalvojen ja oikeanlaisen luonnonkynnen käsittelyn ansiosta.

Sopolish Protect & Peel säästää kallisarvoista aikaasi ja asiakkaan aikaa
Aikasi kauneudenhoitoalan ammattilaisena on rahaa. Miksi siis tuhlata sitä? Kestolakkausten liottaminen vie aikaa ja kuluttaa asiakkaan kynsiä. Sopolish Protect & Peel –teknologian ansiosta voit unohtaa liottamisen ja asiakas voi vaikkapa itse poistaa lakkaukset jo kotona ennen kuin tulee luoksesi jolloin pääset suoraan laittamaan hänelle uusia lakkauksia.

Koulutukset ja ilmoittautumiset
Oletko valmis siirtymään kestolakkausten uuteen aikakauteen? Tule, tutustu ja ihastu tähän tulevaisuuden kestolakkausmetodiin ja tarjoa asiakkaillesi nopea, luonnollinen ja hellävarainen vaihtoehto kauniisiin kynsiin. Tilaisuuden aikana pääset kouluttajan demon jälkeen tekemään itse Sopolish-kestolakkaukset mallillesi tällä ainutlaatuisella teknologialla.

Klikkaa tästä Sopolishin esittelyvideoon

Ilmoittaudu mukaan

Opi tulevaisuuden tekniikka koulutustilaisuuksissa ympäri Suomen! Tarkista lähimmän koulutuskeskuksesi koulutusaikataulut koulutuskeskusten sivuilta. Ilmoittautumiset suoraan koulutuskeskukseen. Tarkista koulutushinta suoraan koulutuskeskuksestasi.

OLETKO KÄYNYT JO SOPOLISH-KOULUTUKSEN JA HALUAT SERTIFIOITUA? 

Voit tulla mihin tahansa koulutukseen sertifioitumaan. 
Sertifiointi alkaa puoli tuntia ennen koulutuksen alkua (poikkeukset mahdollisia)

Sopolish kestolakkaus

PRONAILS

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

JULKKIKSET SUOSITTELEVAT

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

YHTEYSTIEDOT

A Class Beauty
ProNails Finland
Kurjenkellontie 5B, 02270 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

Kuluttajaverkkokauppaan
Ammattilaisverkkokauppaan

Facebook:
ProNails Finland
A Class Beauty

Instagram:
@aclassbeautyfinland

© Copyright A Class Beauty and Design Oy. All Rights Reserved.