icon
icon
icon
contact

Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.
Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus.

ProNails-manikyyri ja käsien hoito

 

ProNails-käsihoitotuotevalikoima kattaa kolme tuotesarjaa: luonnonmukaiset Pro Nature Hand Care -tuotteet, ProNails Nail Care - monipuolinen tuotesarja kynsien lakkaukseen ja hoitamiseen sekä miehille tarkoitettu Men do Care -tuotesarja. Kynsimuotoilijat ja -teknikot, manikyristit, kosmetologit ja kuluttajat löytävät näistä tuotesarjoista kaiken tarvittavan käsien hoitoon.

Välitämme käsistäsi, kynsistäsi ja jaloistasi
Kätemme ja kyntemme kertovat meistä. Ilmaisemme itseämme niillä, vakuuttaaksemme tai näyttämään hyvältä. ProNails välittää käsistäsi ja kynsistäsi kaikin tavoin. Halusitpa hyvin hoidetut kädet tai näyttävät kynnet, voit luottaa ProNails-muotoilijasi ammattitaitoon.


Kun haluat nauttia ProNailsin laadusta kotonasi, löydät tuotevalikoimistamme parhaat mahdolliset tarvikkeet. Tuotevalikoimamme koostuu neljästä kokoelmasta, joista löydät sinulle sopivat tuotteet käsien, kynsien ja jalkojen hoitoon. Nämä ainutlaatuiset tuotteet saat ainoastaan ProNails-salongeista ja ne on kehitetty kauniiden lopputulosten aikaansaamiseksi helposti myös kotioloissa.


Halutessasi hyödyntää ProNails-ammattilaisen tarjoamia kokonaisvaltaisista palveluista, kynsimuotoilijamme ympäri maan toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi heidän luokseen ProNails-hoitolaan. ProNails-ammattilaisten luona saat parhaat vinkit ja palvelun alan laadukkaimmilla tuotteilla. Klikkaa tästä Suomen ProNails-ammattilaishakemistoon.

PRONAILS-KÄSIHOITOTUOTTEET

Luonnonmukainen elämys
Sisältää luonnon tehoaineita
Ei sisällä parabeeneja

Hyväkuntoiset kädet ja kynnet
Katso, miten hyvää luonto voi tehdä käsillesi ja kynsillesi. Nämä tuotteet sisältävät ravitsevia antioksidantteja sekä hoitavia ja rauhoittavia kasvien ja hedelmien uutteita. The Pro Nature Hand Care -käsihoitosarja sisältää kaikki tuotteet käsiesi kauniina, pehmeinä ja ravittuina pitämiseen täysin luonnonmukaisin tavoin. Pro Nature -tuotteet eivät sisällä parabeenejä eivätkä väriaineita, vaan ne sisältävät ainoastaan luonnon parhaita ainesosia.

 

PRO NATURE HAND CARE –SARJAN KÄSIEN HOITOTUOTTEET

GREEN TEA HAND SCRUB
Tämä pehmeä käsien kuorinta-aine poistaa epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon käsistäsi. Vihreän teen antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihoasi. Pienet hohkakivihiput vilkastuttavat solujen uusiutumista.
230 ml – REF. 27753

LAVENDER JASMIN HAND SOAP
Hellävarainen nestesaippua, joka puhdistaa hellästi kaikki epäpuhtaudet, mutta ei kuivata ihoa. Laventelin ja jasmiinin uutteiden ansiosta tämä saippua on erittäin hellävarainen käsillesi.
230 ml – REF. 27761

LAVENDER JASMIN HAND CREAM
Tässä käsivoiteessa ainutlaatuinen yhdistelmä jasmiini- ja laventeliöljyä ravitsee ihoa ja vilkastuttaa solujen uusiutumista. Sen sisältämä sheavoi sisältää runsaasti A-, E- ja F-vitamiineja jonka ansiosta tuote suojaa ihoa myös auringolta ja tuulelta. Aloe veralla on puolestaan kosteuttava ja parantava vaikutus iholle. Tuote sopii erityisesti nuorille, terveille ja kosteutetuille käsille.
50 ml – REF. 27756
230 ml – REF-. 27757

ANTI AGE HAND CREAM
Tämä luonnonmukainen käsivoide kosteuttaa ja pehmentää epidermistä. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnon uutteita, kuten Macadamiaöljyä, sheavoita, aloe veraa ja kamomillaa, jotka suojaavat ihoa tehokkaasti. Kätesi pysyvät terveinä ja ikääntyvät hitaammin.
50 ml – REF. 27754
230 ml – REF. 27755

 

NAIL CARE -SARJAN HOITOTUOTTEET

LAVENDER NAIL POLISH REMOVER
LAVENTELINTUOKSUINEN  KYNSILAKAN POISTOAINE

Tämä ProNailsin ainutlaatuinen tuotekoostumus poistaa kynsilakan. Tuote on ehdottoman asetoniton. Sen sisältämä laventeliöljy paitsi puhdistaa, taistelee myös bakteereja vastaan ja estää tulehduksilta. Näiden lisäksi tällä kynsilakan poistoaineella on poikkeuksellisesti vahvistava ja ravitseva vaikutus. Tuotteen korkki on ns. turvakorkki.
100 ml – REF. 27812

CUTI-TREAT
VAHVISTAVA KYNSINAUHAKUORINTA

Tämä antibakteerinen papaijakuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja vahvistaa kynsiä. Kynsinauhojen kosteuttaminen stimuloi kynsinauhan soluja. Pienet kiinanluumun palaset auttavat ihoa pysymään puhtaana.
15 ml – REF. 27730

 

 

VITAMINA
KYNSINAUHOJA RAVITSEVA ÖLJY

Erinomainen hoito kuiville ja rispaantuville kynsinauhoille. Sekoitus luonnonöljyjä , kuten vehnänalkioöljy eheyttävät kuivaa ja vahingoittunutta ihoa. Manteliöljy helpottaa ärsytykseen ja tulehdusoireisiin. Makadamiaöljy rauhoittaa ja rentouttaa ihoa ja suojaa sitä. Laakeripuun öljy estää bakteerien ja sienten kasvua.
15 ml – REF. 34115

 

TONIC
KYNSINAUHOJA VIRKISTÄVÄ ÖLJY

Tämä vahvistava kynsinauhojen hoitoöljy sisältää vitamiineja ja sitruunaöljyä takaa tuloksia jo kahden käyttöpäivän jälkeen. Luonnon kasviöljyt ravitsevat ja virkistävät sameaa, tukkoista ihoa. Niiden desinfioivat ominaisuudet tehoavat nopeasti.
15 ml – REF. 27731

 

RELAX
RAUHOITTAVA KYNSINAUHAÖLJY

Tämä kynsinauhoja pehmentävä öljy sisältää afrikkalaista baobab-uutetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka korjaavat kynsinauhoja ja estävät ikääntymistä. Tuotteen sisältämien proteiinien ja vitamiinien ansiosta iho pehmenee. Tuote estää myös ihoa tulehtumasta. Tulokset ovat nähtävissä jo toisena käyttöpäivänä.
15 ml – REF. 27733

 

POMME GRANATE CUTICLE CLEANER
PEHMENTÄVÄ GRANAATTIOMENA-KYNSINAUHAKYNÄ

Erittäin tehokas kynsinauhakynä, joka sisältää granaattiomenan uutetta, joka auttaa irrottamaan kuollutta ihosolukkoa. Tämä kynä toimii erittäin nopeasti, joten aikaa ei hukkaannu. Sen hienojakoinen, rasvaton koostumus imeytyy helposti. Sopii erityisesti kuivalle iholle. Parantaa kynsinauhojen joustavuutta.

 

YOYOBA POLISH CORRECTOR
HELPPO JA NOPEA JOJOBAÖLJYÄ SISÄLTÄVÄ KYNSILAKAN KORJAUSKYNÄ

Pienet lakkausvirheet on helppo korjata tällä kynällä, jolloin kynsilakkasi näyttää täydelliseltä. Lisäksi tuote samalla ravitsee ihoa, joka on ainutlaatuista tällaisessa tuotteessa. Jojobaöljy sisältää kollageenin kaltaista ainesta sekä toimii luonnonmukaisena tulehduksia estävänä ainesosana.
4,5 ml – REF. 27724

 

 

 

 

YOUR PERSONAL NAIL CARE


KYNTESI EIVÄT OLE KOSKAAN NÄYTTÄNEET NÄIN HYVILTÄ
Jokainen iho on ainutlaatuinen – näin on myös kynsiesi laita. Tämän vuoksi olemme kehittäneet laajan valikoiman erinomaisia, tehokkaita kynsienhoitotuotteita. Suojeleminen, huolenpito, ravitseminen, uudistuminen ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja näissä tuotteissa. Kokeile, miltä hyvännäköiset kynnet tekevät sinulle.

 

CUTICLE REMOVER
KYNSINAUHOJEN PEHMITTÄJÄ

Uudistunut kynsinauhojen pehmittäjämme on entistäkin tehokkaampi ja hellempi. Tuote on rasvaton, joten sen levityksen jälkeen olet välittömästi valmis seuraavaan hoitovaiheeseen.
15 ml – REF. 27729

ACTIVE HARDENER
KYNSIÄ VAHVISTAVA JA TERVEYTTÄVÄ KYNSILAKKA

Active Hardener on päällyste, joka vahvistaa hauraita, ohuita ja liuskottuvia kynsiä vahvistumaan. Sen voi levittää myös kynsilakan alle.
15 ml -  REF 32105

CUTICLE FOOD
RAVITSEVA KYNSINAUHASEERUMI

Erittäin kosteuttava kynsinauhaseerumi. Se uudistaa ihoa stimuloimalla solujen tuotantoa ja tehden kynsinauhoista pehmeämmät ja tasaisemmat.
15 ml – REF. 32085

POLISH GRIP
KYNSILAKAN KIINNITTÄJÄ

Tämä läpinäkyvä pohjalakka parantaa kaikkien kynsilakkojen kiinnittymistä. Tämä tuote on hyvä levittää kynsille aina ennen kynsilakan levittämistä.
15 ml – REF. 33545

EVEN NAILS
TÄYTTÄÄ KYNSISSÄ OLEVAT EPÄTASAISUUDET

Poistaa epätasaisuuden kynneltä ja kohottaa kynnen pintaa luoden täydellisen tasaiset kynnet.
15 ml – REF. 27746

BITTER TO BITE
LOPETTAA KYNSIENPURESKELUN – PAHAN MAKUINEN KYNSILAKKA

Jos millään muulla tavoin kynsienpureskelua (tai peukalon imemistä) ei saa loppumaan, tämä kitkeränmakuinen kynsilakka lopettaa sen kerrasta. Se näyttää läpinäkyvältä kynsilakalta eikä sotkeennu.
15 ml – REF. 27735

GLOSS IT UP
Korkeakiiltoinen päällyslakka
Erittäin kiiltävä ja suojaava päällyslakka kaikille kynsille. Estää kynsilakkaasi haalistumasta ja suojelee sitä kolhuilta.
15 ml – REF. 32325

UV PROTECT
SUOJELEVA KIILTOLAKKA

Suojelee kynsiä värjäytymiseltä auringonvalossa tai solariumissa. Pitää ranskalaisen lakkauksen valkoisen raikkaan valkoisena. Levitä kerros tätä UV-suojalakkaa lakattujen kynsien sekä geeli- ja akryylikynsien päälle, jotta alkuperäiset värit säilyisivät pitkään.
15 ml – REF. 32155

SECO SECO
KYNSILAKAN PIKAKUIVAAJA JA KIILTOLAKKA

Tämä kiiltävä viimeistelylakka kuivattaa kynsilakkasi erittäin nopeasti imeytymällä kaikkiin lakkakerroksiin ja kuivattamalla ne tehokkaasti. Seco Seco on ollut yksi menestyksekkäimmistä tuotteistamme läpi vuosien.
15 ml – REF. 32115

DROP & DRY
KYNSILAKAN PIKAKUIVATUSÖLJY

Vain yksi tippa Drop & Dry:ä kynsinauhojen ja kynsilakan väliin riittää kuivattamaan kynsilakkasi muutamassa minuutissa. Levittyy tasaisesti kynsilakkasi päälle. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt ravitsevat kynsinauhojasi.
15 ml – REF. 26755

POLISH THINNER
KYNSILAKAN OHENTAJA

Pipetillä varustettu kynsilakan ohentajalla ohennat kynsilakkasi haluttuun paksuuteen ilman, että sen laatu heikkenee. Ole tarkka, sillä usein 2 tai 3 tippaa riittää.
15 ml – REF. 32065

 

 

 

 

 

MEN DO CARE


KÄSIEN JA KYNSIEN HOITOTUOTTEET MIEHILLE
Miehillä ei ole tapana käydä laittamassa kynsiään kynsisalongissa. Mutta, miehet huolehtivat käsistään, mieluummin kuitenkin kotioloissa. Siksi ProNails on kehittänyt miehille oman käsienhoitosarjan, Men Onlyn. Tuotesarja sisältää 4 käsien ja kynsien hoitotuotetta miehille käytännöllisissä, miehekkäissä pakkauksissa. Jos miehesi ei uskalla itse hankkia käsihoitotuotteitaan, tee hänelle palvelus ja vie ne hänelle kotiin!

MEN NEED MOIST – HAND CREAM
KOSTEUTTAVA KÄSIVOIDE MIEHILLE

Sitruunaruohon tuoksuinen käsivoide, joka uudistaa ja virkistää käsiäsi raskaan työn jälkeen.
50 ml – REF. 27759

MEN DON´T BITE – STOP THE HABIT
KYNSIEN PURESKELUA ESTÄVÄ HOITOTUOTE MIEHILLE

Pahanmakuinen läpinäkyvä lakka, joka estää kynsien pureskelua.
15 ml – REF. 27736

MEN ARE CUTE – KYNSINAUHOJEN PEHMITTÄJÄ
Erittäin tehokas kynsinauhoja pehmittävä ja hoitava kynä. Näkymätön ja rasvaton koostumus, joka imeytyy helposti ihoon. Auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa.
4,5 ml – REF. 27728

   

 

Nouda omasi Pronails-kynsimuotoilijalta tai tilaa kuluttajaverkkokaupastamme: www.yours.fi

 

 

ProNails lyhyesti

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

Julkkikset suosittelevat

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

Yhteystiedot

A Class Beauty
ProNails Finland
Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

ProNails Finland

A Class Beauty

 

Klikkaa tästä hoitolahakemistoon