icon
icon
icon

Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu 80-luvulta asti laadustaan.
Kestävät rakennekynnet, manikyyrit, jalkahoidot, ammattilaistason tarvikkeet sekä markkinoiden yksityiskohtaisin kynsikoulutus.

Miksi ProNails?

Rakennekynsikoulutukset

Kestolakkauskoulutukset

Koulutuskeskukset ja kalenterit + muu koulutustarjonta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oulun ProNails-koulutuskeskus

Yhteystiedot
Studio Fée
ProNails-kynsiteknikko/kouluttaja Satu Pöyskö, perhevapaalla
Uusikatu 23 A 6
90100 Oulu
Puh. 045-131 3233, satu@pronails.fi
www.studiofee.fi

RAKENNEKYNSIKOULUTUKSET

Seuraava koulutus:

PRONAILS-RAKENNEKYNSIKOULUTUSOHJELMA

   

Päivä

 

Klo

Malli

2.2.

Pronailsin ja Pronails-tuotteiden esittely sekä kynsiin liittyvää teoriatietoa: kynsien hoito, rakennekynnet ja kynsisairaudet

9-

 

2.2.

Manikyyri lakkauksilla

-17

"Mari"

9.2.

Luonnolliset rakennekynnet tipeillä

9-17

"Anne"

16.2.

Ranskalaiset rakennekynnet muoteilla ja kynsipedin pidennys

9-17

"Pirjo"

23.2.

Värigeelikynnet muoteilla

9-17

"Kirsi"

2.3.

Stilettikynnet

9-

"Leena"

2.3.

Luonnollisten rakennekynsien huolto

-17

"Anne"

9.3.

Ranskalaisten rakennekynsien huolto

9-

"Pirjo"

9.3.

Värigeelikynsien huolto

-17

"Kirsi"

16.3.

Stilettikynsien huolto

9-

"Leena"

16.3.

Nail Art

-17

Tipeille

 

Onko sinulla jo aiempaa kokemusta kynsien teosta?

Kysy vaihtokoulutusajankohdasta ja hinnoittelusta kouluttajalta.

 

SOPOLISH PROTECT & PEEL -WORKSHOPIT (Hinta 95€ + alv / osallistuja )

SUPERSUOSITUS SOPOLISH PROTECT & PEEL -KOULUTUKSET JATKUVAT!

 

VARUSTAUDU TULEVAISUUTEEN JA LÖYDÄ UUSIA ASIAKKAITA!

Sopolish Protect & Peel -kestolakkausmetodi on Pronailsin kehittämä aivan uudenlainen kestolakkausmetodi joka suojaa luonnonkynsiä ja lakat saa poistettua kätevästi kuorimalla muutamissa sekunneissa.

Kestolakkaukset nyt ja tulevaisuudessa

90% naisista ei halua käyttää rakennekynsiä vaan he haluavat mahdollisimman luonnolliset, ohuet mutta silti kestävät kynnet. Kestolakkausten suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, mutta perinteisiin teknologioihin liittyy valitettavasti se, että usein luonnonkynnet kärsivät ja liuskoittuvat kun lakkauksia poistetaan. Tämän vuoksi Pronails lanseerasi vuonna 2014 uudenlaisen kestolakkausmetodin jonka avulla kuluttajan kynnet säilyvät täysin koskemattoman näköisinä ja liuskottumattomina kun kynnet tehdään oikein. Suojele omaa liiketoimintaasi ja varmista asiakkaittesi kynsien turvallisuus Sopolish Protect & Peel -teknologian avulla. Koulutuksemme aikana opetetaan miten liuskottumiselta voidaan välttyä ja kynnet vahvistuvat ja vahvistuvat lakan ja kynnen väliin sijoitettavien kalvojen ja oikeanlaisen luonnonkynnen käsittelyn ansiosta.

Sopolish Protect & Peel säästää kallisarvoista aikaasi ja asiakkaan aikaa Aikasi kauneudenhoitoalan ammattilaisena on rahaa. Miksi siis tuhlata sitä? Kestolakkausten liottaminen vie aikaa ja kuluttaa asiakkaan kynsiä. Sopolish Protect & Peel –teknologian ansiosta voit unohtaa liottamisen ja asiakas voi vaikkapa itse poistaa lakkaukset jo kotona ennen kuin tulee luoksesi jolloin pääset suoraan laittamaan hänelle uusia lakkauksia.

Koulutukset ja ilmoittautumiset

Oletko valmis siirtymään kestolakkausten uuteen aikakauteen? Tule, tutustu ja ihastu tähän tulevaisuuden kestolakkausmetodiin ja tarjoa asiakkaillesi nopea, luonnollinen ja hellävarainen vaihtoehto kauniisiin kynsiin. Tilaisuuden aikana pääset kouluttajan demon jälkeen tekemään itse Sopolish-kestolakkaukset mallillesi tällä ainutlaatuisella teknologialla.

Klikkaa tästä Sopolishin esittelyvideoon

26.1. klo 9-13

11.5. klo 9-13

 

ULTRAOHUET VAHVAT KYNNET - TÄYSIN UUDENLAINEN TEKNIIKKA, JONKA AVULLA ASIAKKAASI SAA SINULTA HYVIN LUONNOLLISEN NÄKÖISET MUTTA SILTI ERITTÄIN VAHVAT KYNNET

PRONAILS UUSIN INNOVAATIO - ULTRAOHUET VAHVAT KYNNET

Suurin osa naisista haluaa mahdollisimman luonnolliset mutta kuitenkin kauniit, vahvat ja siistit kynnet nopeasti. Pronailsin uusin innovaatio on ultraohuet vahvat kynnet, jossa kynsiä vahvistetaan ja pidennetään mahdollisimman luonnollisella tavalla siten, että kynnet eivät näytä perinteisiltä rakennekynsiltä vaan kuin asiakkaan omilta kynsiltä jotka ovat kuitenkin erittäin vahvat ja pitkäkestoiset ja asiakas saa ne nopeammin kuin perinteiset rakennekynnet. Vain kynsien käyttäjä itse tietää, että kynnet ovat saaneet supervoimia. Mahdollisuuksia on monia tässä uudessa Pronails Ultra-luonnollisten kynsien konseptissa ja käyttötapoja useita.


Tule oppimaan tämän kynsimaailmaa mullistavan innovaation tekniikat ja tarjoa asiakkaillesi entistäkin kauniimmat, luonnolliset, ultraohuet ja erittäin vahvat kynnet.

SOS-JALKAHOITO + SOPOLISH-LAKKAKSET VARPAANKYNSIIN

Pronails tervehdyttävä SOS-jalkahoito -ohjelma

ProNailsin SOS-jalkahoito -ohjelma on tehokas ja helppokäyttöinen jalkahoito-ohjelma, jolla saat asiakkaallesi erinomaisia tuloksia nopeasti. Tuotesarja soveltuu käytettäväksi myös medikaalisen jalkahoidon yhteydessä. Tämän tuotesarjan tuotteita käyttäessäsi normaalisti tervehdyttävän jalkahoito-ohjelman yhteydessä käytettävää jalkaporaa tai veistä ei tarvita. Hoito-ohjelman teho perustuu ainutlaatuiseen hoitavien aineiden imeytysjärjestelmään sekä innovatiivisen raspin tehokkuuteen. 

Todellisia tuloksia nopeasti!

Tervetuloa uudistumaan ja tutustumaan loistaviin, tehokkaisiin Pronails-ammattilais- ja kuluttajatuotteisiin joiden avulla tehostat tuloksiasi sekä hoitotuloksien että kuluttajatuotemyynnin osalta.

Koulutuksessa käydään läpi ProNails jalkahoitotuotteet, jalan anatomiaa ja opetellaan tekemään ProNails SOS Pedicure -jalkahoito ja SoPolish-kestolakkaukset varpaankynsiin.

30.3. klo 9-13Koristelukoulutukset:Vaihtokoulutus

Oletko kiinnostunut vaihtokoulutuksesta? Ota yhteys koulutuskeskukseen ja sovi ajasta.

 

Näyttökokeet

Kysy suoraan kouluttajalta

 

Lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia tarpeen mukaan. Hinnoittelu Tarkista tämän koulutuskeskuksen kurssihinnoittelut erikseen kouluttajalta.

 

Tuotetilaukset

Tästä verkkokauppaan


 

 

 

 

 

ProNails lyhyesti

ProNails-merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla. Tänä päivänä ProNails työllistää n. 100 henkilöä ja merkin tuotteita viedään Belgiasta 45 maahan ympäri maailman paikallisten maahantuojien kautta. Suomessa n. 400 alan ammattilaista on valinnut merkikseen ProNailsin.

Julkkikset suosittelevat

Lotta Hintsa
Sofia Ruusila
Sini Koponen
Martina Aitolehti

Yhteystiedot

A Class Beauty
ProNails Finland
Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
www.aclassbeauty.fi
info@pronails.fi

ProNails Finland

A Class Beauty